- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Frank Graham tulp te koop

Afgelopen weekend tijdens de officiële afsluiting van de Frank Graham Cycle Liberation Tour 2017 kregen gastgezinnen, fietsers en strategische partners de primeur op de eerste koop van de Frank Graham tulpenbollen. Deze bollen zijn niet alleen vanaf zaterdag in Markelo bij Plus Blankhorst te koop maar zijn ook verscheept naar Canada waar de naamdrager van de bijzondere tulp zelf de aankondiging op de nationale televisie vermeldde. Na de aankondiging door Frank Graham op CTV Barrie werden al bijna 3.000 tulpenbollen verkocht in krap zes dagen tijd. De Frank Graham Tulp werd vorig jaar gepresenteerd en gedoopt tijdens de derde Frank Graham Cycle Liberation Tour. Maveridge heeft de diep oranje/rode tulp gekweekt en inmiddels zijn deze klaar om te worden verkocht voor € 9,95 per 15 tulpenbollen. Zo zou het in het voorjaar van 2018 goed mogelijk zijn dat de speciale Frank Graham tulpen volop bloeien in de Hof. 

Tijdens de afsluiting heeft eveneens een bestuurswisseling plaatsgevonden. Zo hebben Gert Jan Oplaat, Johan Vruwink, Henk Hondelink, Jan Ebbekink, Bert Pinkert, Henriette Kok en Femke Matthijssen afscheid genomen van het organiserende Canada Comité Markelo. Zij zullen plaats maken voor een jongere generatie binnen het comité.

Foto’s: Frank Graham met kleindochter Amy Graham en zoon Chester Graham tijdens interview ‘CTV Barrie’ bij Norman’s Garden Gallery in Midland Ontario