Kaarten Proef Markelo uitverkocht

De kaarten voor het culinaire evenement Proef Markelo zijn binnen tien dagen uitverkocht. “Het is ongelooflijk snel gegaan. Vanaf vandaag zijn er geen kaarten meer beschikbaar voor de vierde editie van Proef Markelo. Het is echt geweldig dat er zoveel enthousiaste deelnemers op zondag 12 november mee willen doen en zich culinair willen laten vermaken door negen Markelose horecaondernemers”, aldus de organisatie. Deelnemers die online en telefonisch hun kaarten hebben gereserveerd hebben inmiddels een bevestiging van hun reservering ontvangen.

Proef Markelo is een spinoff van de zomerse amusetour in 2012 en 2013 en inmiddels uitgegroeid tot een groots culinair evenement met 9 deelnemende restaurants waar u naast kleine gerechtjes ook een bijpassende wijn of speciaal biertje krijgt geserveerd. De afsluiting met een dessert en koffie en aansluitend de afterparty zal dit jaar plaatsvinden bij Zalencentrum De Poppe.  Met 300 deelnemers in 2014 en bijna 500 deelnemers in 2015 werden vorig jaar 550 kaarten verkocht. Dit jaar heeft de organisatie besloten dat de grens zal liggen bij 600 kaarten om hét culinaire evenement van het jaar goed te kunnen laten verlopen.