Sportclub wint van Diepenheim

Het is inmiddels 16 jaar geleden dat Sportclub Markelo 1 de eerste competitiewedstrijd van een seizoen wist te winnen, maar vandaag is dat eindelijk gelukt. Met een overwinning van 2-1 zetten de Markeloërs de eerste drie punten van dit seizoen op het bord. In de laatste 10 minuten voor de rust maakte Ton Jansen de 0-1.  Met nog ongeveer 5 minuten te spelen kwam Bjorn Groot Roesink in scoringspositie, maar wist niet te scoren. Via de paal kwam de bal uiteindelijk voor de voeten van Bart Klumpers, die de 0-2 binnen tikte. Dit was tevens de ruststand. Na 5 minuten in de tweede helft vielen in Diepenheim de lichtmasten uit en werd de wedstrijd zo’n 10 minuten stilgelegd. Nadat het spel hervat was, waren er weinig doelrijke kansen. Met nog een kwartier op de klok scoorde Diepenheim toch nog de 1-2 en moest Sportclub alle zeilen bijzetten om de voorsprong niet weg te geven. Gezien het spel was een puntendeling misschien wel verdiend geweest voor Diepenheim, maar Sportclub Markelo heeft standgehouden en neemt 3 punten mee naar huis. Volgende week zondag is de volgende wedstrijd thuis tegen UDI.