- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Lotte en Naomi in Smart & Dart op Zapp

De Markelose Naomi Keppels en Lotte ter Kulve maken binnenkort hun televisie debuut tijdens een nieuwe spelquiz op NPO3. Gisteren reisde het stel samen met hun ouders af naar de studio in Hilversum waar de opnames plaatsvonden voor het nieuwe Zapp programma Smart & Dart. De nieuwe spelquiz die wordt gepresenteerd door Buddy Vedder is speciaal voor kandidatenkoppels in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar. Tijdens het dagelijkse programma waarin twee koppels de strijd met elkaar aangaan moeten vragen worden beantwoord waarna er met pijltjes mag worden gegooid.  De een moet slim zijn want hij of zij moet moeilijke vragen beantwoorden, de andere helft van het stel moet vervolgens punten scoren op een groot dartbord. Het programma zal vanaf maandag 4 september dagelijks worden gepresenteerd. 

Een paar weken geleden hadden Naomi en Lotte zich spontaan opgegeven voor het nieuwe Zapp programma. Natuurlijk was het voor de dames een geweldige verrassing toen zij daadwerkelijk uitgenodigd werden voor een speciale castingdag waarbij ze een aantal pittige vragen kregen voorgeschoteld en ook pijltjes moesten gooien. Nog groter werd de verrassing toen bleek dat ze door mochten voor de opnames van het programma.

Deze vonden dus gisteren plaats waarbij Naomi de vragen voor haar rekening nam en Lotte de pijltjes mocht gooien. De uitzendingen worden vanaf maandag 4 september dagelijks uitgezonden op NPO3 vanaf 17.15 uur. Wanneer de Markelose Naomi en Lotte exact hun televisiedebuut gaan maken is nog niet bekend. “Een hele belevenis voor de meiden uiteraard om Buddy Vedder te zien die bekend is van Goede Tijden Slechte Tijden en de Zapp Top 20. Maar daarnaast kregen Naomi en Lotte ook een eigen kleedkamer toegewezen met eten en drinken, een  zithoek voorzien van televisie en bezochten ze een visagiste voordat de opnames werden gestart”, aldus de ouders.