Geslaagd Open Jeugd-Tennistoernooi

Afgelopen week werd het jaarlijkse Open Markelo Jeugdtennistoernooi gehouden op de tennisbanen van MTV’65. Maar liefst 70 enthousiaste kinderen deden mee in verschillende categorieën. Een zeer mooi aantal voor de toernooileiding. Het werd een leuke, gezellig maar vooral sportief toernooi met heel veel spannende wedstrijden. De weersomstandigheden waren nogal wisselvallig de afgelopen week, maar toch wist de toernooileiding er elke dag in te slagen alle wedstrijden af te ronden door soms ook uit te wijken naar de tennishal. In totaal werden er de gehele week maar liefst 137 wedstrijden gespeeld.

Een aantal leuke statistieken over het toernooi zijn dat er onder andere 1849 games en 281 sets zijn gespeeld en met elkaar hebben de kinderen 7234 minuten op de tennisbaan gestaan. Elke dag was er voor de kinderen een leuke verrassing zoals een zakje popcorn, een puntzakje friet of een lekker ijsje tijdens het finaleweekend. Afgelopen zondag werden de finales gespeeld, veel publiek genoot met een hapje en een drankje van de wedstrijden. Na de prijsuitreiking met bekers voor de winnaars van het toernooi en een extra waardebon namens de sponsor Tennisdirect was er nog een verloting met een aantal tennisartikelen en een speciale hoofdprijs, namelijk 2 kaartjes voor het ABN AMRO World Tennistournament 2018 in Ahoy Rotterdam. Jesper Hondeveld namens de Jeugd-toernooicommissie van MTV’65: “we willen graag alle deelnemers nogmaals bedanken voor de fantastische week en nodigen iedereen graag weer uit voor het 2de Open Markelo Jeugdtoernooi van maandag 25 september tot en met zondag 1 oktober 2017″. Vanaf nu kun je je aanmelden voor het toernooi via deze link.