Overijsselse titels voor Aymé Groot

Tijdens de Overijsselse Minioren 5 Kampioenschappen in Hengelo heeft  Aymé Groot afgelopen weekend maar liefst drie Overijsselse titels op zijn naam weten te schrijven. Aymé behaalde de eerste plekken op 3 afstanden namelijk 100 meter vrije slag, 100 meter schoolslag en de 200 meter wisselslag. Daarnaast behaalde hij ook nog een 2e plaats op de 50 meter vlinderslag.

Finn Slinkman behaalde een zilveren medaille op de 100 meter vlinderslag en 2 bronzen medailles op de 100 meter vrije slag en 400 meter vrije slag. Naast deze podium plekken regende het dit weekend persoonlijke records voor veel  zwemmers van ZPC De Hof die zich na een lang seizoen wisten te plaatsen voor dit kampioenschap.

Sarah ten Dam wist een limiet te zwemmen op de 400 meter vrije slag voor het Nederlands kampioenschap op 2 juli 2017. “Tijdens deze wedstrijd mochten ook Lotte Oostdijk , Yvonne Eijkelkamp, Sarah ten Dam, Ozzy Brink, Anouk Siemerink, Casper Quinten en Quinten Tuitert aan de start verschijnen. Een aantal viel net buiten het podium maar zijn wel met een voldaan gevoel en mooie pr’s naar huis gegaan. Al met al dus een geslaagd weekend voor de zwemmers en trainers van ZPC De Hof”, vertelt Arjen Keppels enthousiast.