- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Ramon en Dorien getrouwd

Terwijl vanmorgen de regen met bakken tegelijk uit de hemel viel kon het voor Ramon en Dorien de pret niet drukken. Stralend haalde de bruidegom zijn bruid op in een prachtige auto. Maar ondanks de zorgvuldige voorbereidingen voor een van de mooiste dagen in hun leven verliep het begin van hun huwelijksdag niet geheel vlekkeloos. Nog maar een paar meter van huis werd het stel traditioneel gemeut door de ‘noabers’ uit de Tolweg en kwam het paar er achter dat ze een belangrijk mandje met inhoud waren vergeten mee te nemen. Gelukkig werd dat snel rechtgezet en wisten Ramon en Dorien de  buurt “om te kopen” met een borrel waarna zij hun weg toch konden vervolgen. 

Vanmiddag zijn Ramon en Dorien getrouwd bij Herberg de Kemper in Markelo waarna zij samen met familie en vrienden genoten van de culinaire hoogstandjes uit de keuken van de Kemper. Vanavond werd het huwelijksfeest voortgezet bij De Kroon in Markelo.
Ramon & Dorien; namens de familie, buurt en de vrienden van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en heel veel geluk samen!