- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

‘Terug in de tijd’ tijdens Maarkelse Lente

Met het thema ‘Terug in de tijd’ geven een groot aantal ondernemers in Markelo op zondagmiddag 30 april inhoud aan de Maarkelse Lente. Etalages zullen de sfeer uitdragen maar ook in het centrum zult u even ‘Terug gaan in de tijd’. Het centrum van Markelo zal deze middag gevuld worden met een boerenkermis met onder andere een nostalgische zweefmolen, ballonnenclown, springkussen, eendjes vissen, de kop van jut en oud Hollandse spelletjes. Maar ook zal er een kleedjesmarkt worden georganiseerd, zijn er diverse kraampjes, is er een klompenmaker en staan een aantal muzikale optredens gepland. Zo zal ook de Kindergroep van de Boerendansers optreden en verzorgt het Nederlandstalig koor NooTzaak drie maal een optreden in het centrum van Markelo. De Canadese Pipe en Drumband zal tussen 13.00 en 14.00 uur te te zien en te horen zijn. Twee enthousiaste fotografen maken graag een ‘Terug in de tijd’ foto van u. De deelnemende winkeliers openen tijdens de Maarkelse Lente speciaal hun deuren  en zullen vast en zeker weer aantrekkelijke aanbiedingen voor het winkelend publiek in petto hebben. Bent u uit gewinkeld of wilt u gewoon even genieten van de Markelose gastvrijheid, dan kan dat natuurlijk op de vele terrassen van de Markelose horeca. 

De Maarkelse Lente wordt georganiseerd op zondag 30 april van 13.00 tot 17.00 uur en zal zich afspelen in het centrum van Markelo. Bij De Haverkamp zijn alle basisschoolkinderen vanaf 15.00 uur uitgenodigd om een patatje te komen eten met de veteranen en aansluitend te genieten van de muziek die een DJ ten gehore zal brengen. Kortom een zondagmiddag volop vertier voor jong en oud tijdens de Maarkelse Lente.

Wil jij tijdens de Maarkelse Lente op zondag 30 april ook graag deelnemen met een kraam? Dan kun je nog tot 22 april contact opnemen met Robert Spijker door hem een mail te sturen.