Benny Schreurs Gast van de Dag

Het eerste exemplaar van het programmaboekje van de Oranjevereniging Markelo is uitgereikt aan Benny Schreurs. Het full-color boekje boordevol informatie over Koningsdag 2017, kreeg Benny Schreurs uit handen van Pim Lüth, de voorzitter van de Oranjevereniging Markelo. Hiernaast kreeg Benny Schreurs de uitnodiging om dit jaar tijdens Koningsdag, de eervolle rol van ‘Gast van de Dag’ te vervullen. Hij volgt hiermee Henk Bomhof op die deze eer vorig jaar ten deel viel. Jaarlijks valt de eer te beurt aan een inwoner van Markelo die zich verdienstelijk maakt voor de Markelose gemeenschap. Velen kennen Benny Schreurs door zijn inzet voor de Werkgroep Viering Bevrijding Markelo maar ook als voorzitter van de Stichting Cultuur Historische Elementen Rondom Markelo (SCHERM), als voorzitter van de Stichting Fallen Airmen Memorial Markelo of als aktief Lid van RCL Branch 005 The Liberation of the Netherlands . Benny Schreurs zal op donderdag 27 april aanwezig zijn bij de activiteiten die door de Oranjevereniging Markelo georganiseerd worden op het feestterrein in en nabij Zalencentrum de Haverkamp.