- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Enjoy the Ride bij Snorrewind

Manege Snorrewind Markelo organiseert aanstaande zondag 19 februari een KNHS winter editie paardrijtocht over onder andere het natuurgebied de Borkeld. De jaarlijks terugkerende tocht wordt georganiseerd in het kader van `Enjoy the Ride’, een populaire serie ritten door natuurgebieden in heel Nederland. De route is van tevoren uitgezet en kan in eigen tempo worden gereden.

De rit van zo’n 20 kilometer voert door de prachtige natuurgebieden rondom Snorrewind. Door medewerking van een aantal grondeigenaren zullen percelen speciaal voor deze tocht geopend worden, zodat de ruiters door onbekende en onverwacht mooie gebieden kunnen rijden. Op drukke oversteekpunten helpen verkeershulpen met oversteken. Onderweg is er voor de deelnemers een rustpunt, waar diverse winterse versnaperingen verstrekt zullen worden.

Voor de start is er koffie en thee met een Twentse lekkernij en na terugkomst wordt ook aan de inwendige mens gedacht door het serveren van heerlijke winterse soep. De starttijd aanstaande zondag is vanaf circa 11.00 uur. Meedoen kan alleen  of in groepen en is voor elke ruiter met eigen paard of pony, of met één van Manege Snorrewind. Deelnemers dienen de rijkunst wel voldoende te beheersen. KNHS leden krijgen korting. Deelnemen is alleen mogelijk wanneer vooraf is ingeschreven via de mail. De zomereditie van de Markelose Snorrewind Enjoy the Ride is op 11 juni 2017. Meer informatie kunt u vinden op de website.