- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

De Kroon maakt programmering bekend

Met het boeken van drie bands in de komende drie maanden hopen Dennis Hendriksen en Robert Völkers ook een goede invulling te gaan geven aan de achterzijde van De Kroon. Sinds februari 2016 hebben zij de exploitatie van het gehele pand aan de Taets van Amerongenstraat op zich genomen en ervoor gekozen eerst alle pijlen te richten op Grand Café de Kroon dat zich aan de voorzijde bevindt. “We hebben natuurlijk de zalen het afgelopen jaar gebruikt voor feesten en partijen en ook bijvoorbeeld de Dinnershow was een mooi evenement maar we willen nu uitbreiden. Het plan is om elke maand een band te boeken die moet zorgen voor een geweldige uitgaansavond voor zowel jong als oud. Geen standaard coverband maar wel iets bijzonders”, vertelt Robert enthousiast.

De eerste drie boekingen zijn reeds een feit. Op 21 januari wordt het programma afgetrapt met de ex-TMF icoon Jeroen Post die met zijn 90’s Till Now en de populaire act ‘Ouwe jongens Krentenbrood’ op het podium zal staan. Een maand later start Een Poar Neem’n in samenwerking met de Obama Zender hun ‘Grote Discotheken Tour bij De Kroon.

“We zijn vreselijk trots dat we op 25 maart de muzikanten van Trip to Trip en Fasten Your Seatbelts All Star Band en zangeres Sandra Abbink, gezamenlijk op het podium van De Kroon hebben staan”, geeft Robert aan. Beide bands hebben jarenlang op de aankondigingsposters gehangen van vele oostelijke uitgaansgelegenheden waaronder ook Bill’s Bar. Ongetwijffeld zal deze uitgaansavond een feest der herkenning worden voor bezoekers maar zeker ook voor de bandleden die met muziek uit de ’80 en ’90 jaren waarbij de Rock Dance classics niet zullen ontbreken, zeker hun stempel opnieuw zullen drukken op De Kroon.