Officiële opening soccerhal

Soccerhal

Met een voorzet van Ellen Jansen maakte wethouder Harry Scholten vanmiddag het eerste doelpunt in de nieuwe Univé Soccerhal van Sportclub Markelo en verrichtte daarmee de officiële opening. Sportclub Markelo is hiermee de eerste en enige voetbalclub in Nederland die een soccerhal in eigen beheer op eigen terrein bezit. Voordat de hal officieel in gebruik werd genomen, was er een bijeenkomst in de kantine voor genodigden. De kersverse voorzitter van Sportclub Markelo Jelle Renes had vooral een woord van dank voor de grote groep van zo’n 100 vrijwilligers, die samen enorm hard hebben gewerkt en zonder wie de bouw van de hal nooit zo snel gerealiseerd had kunnen worden. Wethouder Harry Scholten benadrukte dat de hal gebouwd is zonder financiële steun van de gemeente. In een kort tijdsbestek, namelijk zo’n vijf maanden, is de soccerhal verrezen aan de Endemansdijk; een prachtig overdekt kunstgrasveld (met kurk!) waarop het hele jaar door gevoetbald kan worden. De hal is ook te huur voor andere clubs, het is de bedoeling dat reserveringen binnenkort via de site van Sportclub Markelo gemaakt kunnen worden.

SONY DSC