- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Bertus Bloemendal erevoorzitter SC Markelo

Gisteravond, tijdens de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging Sportclub Markelo kreeg Bertus Bloemendal de titel ‘Erevoorzitter’ toegekend. Dat was een passend cadeau voor de afredende voorzitter, die in zijn ad interim periode van twee jaar, nauw betrokken was bij o.a. de aanleg van de kunstgrasvelden en de nieuwe soccerhal. Bloemendal bedankte iedereen, die op welke manier dan ook, met hem had samengewerkt en noemde SC Markelo een prachtige club. Het nieuwe voorzitterschap zal worden verdeeld onder drie personen te weten: Reinder Jacobi, Jelle Renes en Frank Bussink, waarbij Renes en Bussink nieuw zijn in het bestuur.

SONY DSC

Andere nieuwe gezichten zijn Rianne Stomps-Vasters en Annet van Vrouwerff. Het vrouwenvoetbal heeft inmiddels een dusdanige grote plaats ingenomen bij SC Markelo, dat het bestuur naarstig op zoek was naar vrouwen die in het bestuur zitting wilden nemen. Met de komst van beide dames bestaat het nieuwe bestuur uit negen personen.

SONY DSC

Als laatste punt op de agenda vond onder begeleiding van de drie nieuwe voorzitters de huldiging van de jubilarissen plaats. Voor 25 jaar lidmaatschap kregen Ralph Paalman, Bertel Oplaat en Herman Wibbelink (Herman van ’n Denger) een mooi aandenken van de club. Voor het 40 jarig lidmaatschap werden Henk Aanstoot, Bert Nijland, Ineke Nijland-Pinkert, Lieuwe Hellinga en Gerhard Brinkmans naar voren geroepen om de bijbehorende pen met inscriptie in ontvangst te nemen. Als laatste werd Gijs Wolterink in het zonnetje gezet. De voormalig keeper is al 50 jaar lid van de Zwartwitten.

SONY DSC