- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Springgroepen succesvol op Urk

IMG_1510

Op Urk vonden afgelopen zaterdag de groepsspringwedstrijden voor senioren plaats. Ook bij de senioren werd samengewerkt door Gymvereniging Markelo met DGV Diepenheim en GV Excelsior uit Goor. Onder de naam Hof van Twente streden de dames om het Overijssels kampioenschap op diverse onderdelen. Deze samenwerking leverde ook bij de senioren een bijzonder goed resultaat op. Hof van Twente team 6 bestond uit Lotte Borghuis en Nathalie Bieshaar (GV Markelo), Mabel Haafkes, Britt Willemsen en Irene van de Riet (GV Excelsior Goor) en Syrina Reef, Demi Scholten en Joyce Onijs van DGV Diepenheim. Zij werden Overijssels Kampioen op het toestel plank-pegasus. Bij het onderdeel tafelspringen mochten zij een zilveren medaille in ontvangst nemen. Op het toestel air track misten ze net het podium en werden 4e.

“Ook het team Hof van Twente 7 was bijzonder succesvol”, aldus Paul Bieshaar. De groep bestaande uit Lotte Warmelink (GV Markelo), Marloes de Jonge, Dionne Eijsink, Lisette Goorhuis, Romy Vossebeld (DGV Diepenheim), Romee Wittrock, Lizeth Scholten en Tess Bijl (GV Excelsior Goor) behaalden zowel bij het tafelspringen als bij plank-Pegasus een verdiende 3e plaats. Op het onderdeel air track lieten ze zich een zilveren medaille om hangen.

Kortom geweldige prestaties voor zowel de dames als ook de trainers van Gymvereniging Markelo, Excelsior Goor en DGV Diepenheim. Volgende week staan de springwedstrijden voor de jeugd op de agenda, welke gehouden worden in Nieuwleusen.