SC Markelo toont veerkracht

Sportclub Markelo heeft aan de ontmoeting met LSV een punt weten over te houden. Na een 0-2 achterstand, kwamen de Markeloers uiteindelijk terug tot 2-2. De thuisploeg begon uitermate zwak aan de wedstrijd en het was dan ook LSV dat in de 7e minuut op voorsprong kwam (0-1). Veel verder dan een afstand schot van Ton Jansen kwamen de Markeloers in de eerste helft niet en ook de ploeg uit Lonneker werd niet echt meer gevaarlijk.

20151003_bas

In de tweede helft leek de wedstrijd vroegtijdig beslist, toen LSV in de 57e minuut op 0-2 wist te komen. Want ondanks dat er nog ruim een half uur te spelen was, geloofde zelfs de beste optimist niet meer in een ommekeer. Toch kwam de thuisploeg plotsklaps terug in het duel. Een voorzet van Martijn Rensen in de 68e minuut werd door Bjorn Groot Roessink knap binnengekopt (1-2).

Het doelpunt bracht het geloof weer terug in de ploeg van Anne de Jong en de jacht op de gelijkmaker werd ingezet. In de 82e minuut veroorzaakte de doelman van LSV een strafschop, na een overtreding op Bas Schreurs. De penalty werd door Jorrit Klein Braskamp verzilverd en daarmee kwamen de Markeloers weer op gelijke hoogte. Met nog acht minuten op de klok hinkte de thuisploeg op twee gedachten, maar uiteindelijk werd gekozen voor het niet meer verwachte punt.