Sportclub brengt 3 punten mee uit Goor

20070812 logoscmarkeloSportclub Markelo heeft vandaag in Goor met 2-0 gewonnen van GFC en brengt zo 3 punten mee naar Markelo. Aan het begin van de wedstrijd waren beide elftallen gelijkwaardig aan elkaar en ging het spel over en weer, waarbij GFC iets betere kansen kreeg. In de 15e minuut scoorde Björn Groot Roessink de 1-0 na een goede voorzet over de rechterkant. Martijn van der Sluis hield de stand op 1-0 door een schot van GFC van de lijn te halen. GFC verzuimde te scoren en creëerde weinig kansen, Sportclub Markelo maakte in de 30e minuut 2-0, wederom een goal van Björn Groot Roessink.

Ook in de tweede helft speelde GFC niet opportunistisch en kon Sportclub het spel redelijk onder controle houden. Er waren wel enkele kansen op 3-0, maar helaas konden de voetballers het niet afmaken en bleef de stand 2-0. In de 58e minuut moest aanvoerder Steven Bloemen geblesseerd het veld verlaten, voor hem in de plaats kwam Tim Oonk in het veld. Conclusie van leider Peter Stokkers is dat dit vandaag een verdiende overwinning is en erg belangrijk voor de stand. Met de 3 punten van vandaag komt Sportclub op één punt van de nummers 2 en 3. Volgende week ontvangt Sportclub Markelo thuis LSV uit Lonneker, waarbij Sportclub gaat voor de eerste thuisoverwinning.