- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Eerste dag Twentse Woon en Lifestyledagen succesvol

twentse woon en lifestyledagen

De eerste dag van de Twentse Woon en Lifestyledagen zit er op. In en rondom het pand van Two Living aan de Grotestraat 28 was het gisteren gezellig druk. “Wij zijn dik tevreden na deze eerste dag met zeker driehonderd mensen”, aldus Alexander Voskamp. Waar vorig jaar nog zes ondernemers tekende voor de invulling van de woonbeurs is dat dit jaar uitgebreid naar dertien ondernemers en werd de naam aangepast naar Twentse Woon en Lifestyledagen. Hiermee wordt meteen de inhoud van de beurs meer dan duidelijk. Op het gebied van wonen en lifestyle wordt u op deze beurs ruimschoots geinformeerd maar zeker ook geïnspireerd.

Two Living de gezamenlijke naam van Voskamp Wonen en Slapen als ook Esch Pla inspireert op het gebied van interieur, mode, beauty en lifecooking. In het hart van Two Living is tijdens de verbouwing een keuken geplaatst die gisteren maar ook vandaag het domein is van een kok die heerlijke gerechten weet te bereiden en daarbij gebruik maakt van een combistoomoven. Een interieurstyliste geeft tips en adviezen. Carlijn de Jonge beleefde tijdens de eerste dag van de Twentse Woon en Lifestyledagen, de vuurdoop  met haar nieuwe bedrijf Fingerfoody’s. Vanuit een paardentrailer,compleet verbouwd tot keuken wist ze de meest verrassende hapjes in no time klaar te maken. “Gisteren moest het even op gang komen maar ´s middags begon het leuk te lopen en heb ik veel enthousiaste reacties gehad van bezoekers”, geeft Carlijn aan.

Datzelfde geldt eigenlijk ook voor de overige ondernemers, die hun stands hebben opgebouwd in de pagodetenten op het buitenterrein naast de winkel van Two Living. Wat daar zeker opvalt is een dakelement waarin veel ondernemers diverse mogelijkheden laten zien op het gebied van verf, isolatie, zonnepanelen en het gebruik van materialen en bouwstijlen. Het project is door de ondernemers gezamenlijk gebouwd en laat op deze manier het publiek de vele mogelijkheden zien maar gelijkertijd ook voelen.

De Twentse Woon en Lifestyledagen zijn alleen vandaag nog te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur.