- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Boeiend jubileumprogramma Het Beaufort

BEAUFORTANDREMANUELCabaretier-musicus André Manuel en acteur-schrijver Herman Koch zijn de bekendste namen in de programmaweek waarmee cultureel centrum Het Beaufort in Markelo in oktober 2016 het 10-jarig jubileum viert. Verder zijn er filmvoorstellingen, is er een open infomarkt, een bridgedrive en een voorstelling met Twentse muziek en voordrachten. Voor de jeugd is er een fotowedstrijd terwijl de feestelijke week wordt afgesloten met een gezellige avond voor alle vrijwillige medewerkers van Het Beaufort.

Diepenheimer André Manuel behoeft nauwelijks nog nadere introductie. Met zijn muziek en cabaretvoorstellingen is hij landelijk bekend. Welk programma hij gaat brengen op 7 oktober in Het Beaufort is nog niet bekend. Herman Koch kreeg grote bekendheid vanwege zijn rol in de populaire tv-series Jiskefet en Debiteuren-Crediteuren. In 2005 schreef hij ook het Nationaal Dictee. Herman Koch zal op 4 oktober een literaire avond verzorgen in Het Beaufort. Als schrijver werd hij bekend van het boek Het Diner. Dit boek werd later verfilmd en deze film zal dan ook worden gedraaid op 6 oktober tijdens de jubileumweek.

Het volledige jubileumprogramma vindt u op de website van Het Beaufort. Hier kunt u zich tevens opgeven voor de verschillende jubileumactiviteiten door het betreffende aanmeldingsformulier bij de betreffende activiteit in te vullen.