- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Tweede editie bootcamp GV Markelo

bootcamp GV Markelo (2)Vanaf woensdag 28 september start Gymvereniging Markelo met de tweede editie van de bootcamplessen. Na de succesvolle eerste editie in mei 2016 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Bij bootcamp wordt zowel je conditie als je kracht verbeterd en allerlei soorten bewegingen en attributen kunnen worden gebruikt om de deelnemers te trainen. Denk aan springen, push-ups, sit-ups, kniebuigingen enzovoorts. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke hindernissen en obstakels waarmee de uitdaging wordt aangegaan. Conditionele oefeningen worden in een snel tempo afgewisseld met krachtoefeningen. Kortom, het is dé ideale manier om je vakantiekilootjes er weer af te werken en je algehele conditie te verbeteren. Daarnaast is het een perfecte aanvulling op andere sporten zoals voetbal, handbal, hardlopen en fietsen

De trainingen worden zo gegeven dat iedereen mee kan doen. Het maakt niet uit op welk niveau je zit. Deelnemers die goed getraind zijn doen meer herhalingen of pakken een zwaardere variant op de oefeningen. De lessen duren een uur inclusief warming-up en cooling-down.

Monique Scholten-Bauhuis verzorgt de bootcamplessen iedere woensdagavond van 19.15 tot 20.15 uur. De groep verzamelt bij Sporthal de Haverkamp. De eerste les vindt plaats op 28 september en de kosten bedragen € 30 p.p. voor het totaalpakket van 8 lessen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen. Ook voor overige vragen kun je bij Monique terecht.