- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Kick Off FGCLT 2017 in Canada

84ae52bb-565e-4daf-93e0-3267e31b43bcGisteren heeft de officiële Kick Off plaatsgevonden van de derde en tevens laatste Frank Graham Cycle Liberation Tour in Midland Ontario. De Markelose delegatie bestaande uit Gert Jan Oplaat en Femke Matthijssen namens het Canada Comité, enkele fietsers van de FGCLT en gastgezin Jannie en Wim Bussink waren verrast door de enorme opkomst tijdens de presentatie van de derde tour. Naast de burgemeester, de Pipe & Drumband uit Midland en vele geïnteresseerden waren er zelfs vijf Canadese Veteranen aanwezig die allen de overtocht naar Nederland graag nog ‘one more time’ willen maken. De eerste flyer van de Frank Graham Cycle Liberation Tour 2017 werd natuurlijk uitgereikt aan de naamdrager van de tour de 93-jarige Frank Graham.

De Markelose delegatie is natuurlijk niet vertrokken zonder de Doprsfeestvlag. Na het officiële gedeelte werd het gezelschap samen met de Canadese veteraan Bert Reynolds die al meerdere keren in Markelo is geweest, digitaal vastgelegd.

b943744c-de03-4ccd-af65-074629e96cdd

Op de foto van links naar rechts: Wim Bussink, Jarno Mensink, Jannie Bussink, Susan Touw, Geert Jan Oplaat, Gert Jan Oplaat, Bert Reynolds, Angelique Oplaat-Slag en Femke Matthijssen.