- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Ontvreemding, inbraak en straatroof

politie (1)

Gisteravond of zelfs afgelopen nacht zijn er koperen bliksemafleiders ontvreemd vanaf het dak van ABZ Diervoeding aan de Goorseweg in Markelo. De politie vraagt uw hulp bij het oplossen van dit delict en vraagt u contact op te nemen wanneer u iets heeft opgemerkt dat in verband gebracht kan worden met deze zaak.
In de week van 18 tot 25 juli is een inbraak gepleegd in een clubgebouw aan de W. Göttelaan in Markelo. De vereniging heeft aangifte gedaan van het ongewenste bezoek. Wanneer u iets verdachts heeft gesignaleerd in de afgelopen week in de buurt van het clubgebouw dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de Politie Hof van Twente via 0900-8844. 

In het programma ‘Onder de Loep’ dat aankomende donderdagavond uitgezonden wordt bij RTV Oost vanaf 17.45 uur zal aandacht worden besteed aan een straatroof in Markelo. Deze straatroof heeft plaatsgevonden op zondag 3 juli rond 4.15 uur. Een 20-jarige Markeloër heeft hiervan aangifte gedaan bij de Politie Hof van Twente. Ook in deze zaak is de Politie Hof van Twente op zoek naar getuige(n) of mensen die iets opvallends hebben gezien dat in verband gebracht kan worden met deze roof.