- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Opening Renie’s haarstudio

Renie's Haarstudio 20160713 (Custom) (2)

Aanstaande maandag opent Renie Hoogstraate de deuren van haar nieuwe haarstudio die gevestigd is in het Veer’nhof. “Voor mij een ideale plek om te werken, centraal gelegen en samen met Schoonheidssalon Lieché Beauté en Pedicuresalon Saskia vormen wij een goede combinatie”, aldus Renie. Renie heeft de tijd genomen om de ruimte eerst te verbouwen en is enorm enthousiast over het resultaat. Dit wil zij dan ook graag met u delen en houdt daarom een Open Huis op maandag 18 juli van 16.00 tot 19.00 uur. 

Renie is geen onbekende in het kappersvak. Ondertussen heeft ze dertig jaar ervaring waarvan zij de laatste 15 jaar werkzaam was bij Hairfashion in Markelo. Daar kreeg zij regelmatig de kans om bijscholing te volgen. Ook in de toekomst zal Renie de trends op de voet blijven volgen.

Het merk Kis spreekt haar erg aan en zal dan ook de productlijn worden waarmee zij zal gaan werken in haar kapsalon. Dit merk richt zich met name op het herstel en onderhoud van het haar. Belangrijk, vindt Renie omdat het de verzorging van het haar aanpast op wat nodig is en niet alleen maar gericht is op wat er met haar gebeurd is.

Renie’s haarstudio is alleen op afspraak geopend. Hiermee voorkomt ze wachttijden en kan ze flexibel inspelen op de behoefte van de klant. Renie’s haarstudio is te bereiken op 06-13065073.

Renie's Haarstudio 20160713 (Custom) (1)