- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

onsProat: Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan

joke_kottelenbergOp de boerderij, op het platteland, en in het gezin, er valt altijd genoeg te beleven. Dan kun je hier over schrijven. Natuurlijk wil je niet alles met iedereen delen.

Ik heb voor de columns de naam Markelose Boerin gebruikt, want ik wilde wel columns schrijven, maar eigenlijk liever anoniem. Maar anoniem blijven in Markelo, ja dat is dus niet gelukt en ik had dit kunnen weten.

Columns schrijven had ik nog nooit gedaan. Ik heb ooit eens gezegd, ik kan wel een boek vol schrijven over wat ik allemaal beleef op en rond de boerderij met de vele bezoekers, stagiaires etc. Dus de uitdaging maar aangegaan en begonnen met de columns.

Ik ben niet alleen een Markelose Boerin. Ik doe wekelijks boodschappen in Markelo met de auto natuurlijk. Een groot gezin heeft veel nodig en wij houden van “boer”gondisch genieten. Ik heb de auto geparkeerd bij de Plus. Ik stap uit de auto en wordt aangesproken door voor mij een onbekende Markeloër: “Ben jij de Twentse Boerin en de Markelose Boerin? Ik zag altijd de auto Twentse Boerin staan, maar nooit gezien wie daarbij hoorde.”

Dus ja, ik ben de Markelose Boerin en de Twentse Boerin. Dit zijn hele leuke reacties voor mij, van zowel bekende als onbekende mensen.

Iedere maand heb ik met veel plezier de columns geschreven voor Maarkelsnieuws en ik hoop dat u ze met net zoveel plezier heeft gelezen. Daarmee sluit ik deze columnreeks voor Maarkelsnieuws af.

Fijne zondag!
Markelose Boerin