- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Interactieve lezing bij Pop Up shop

Anuschka Houwen-patemanLoopt jouw hoofd ook zo over? Krijg jij je gedachten maar niet stil? Is het zo druk in je hoofd dat je er bijna niet van kunt slapen? Dan is de interactieve lezing “kennismaken met hoofd opruimen” vast iets voor jou. De lezing wordt vanavond verzorgd bij de Pop Up shop door Anuschka Houwen-Pateman. Zij is jongeren- en volwassencoach en MatriXcoach bij Volledig Coaching. Anuschka zal tijdens de lezing een demonstratie geven en een van de gasten coachen bij het opruimen van het hoofd.

Hoofd opruimen is een onderdeel van de Matrixmethode en is gebaseerd op NLP technieken. Door je hoofd op te ruimen creëer je rust in je hoofd en ruimte voor nieuwe ideeën. Anuschka werkt al tien jaar in haar eigen praktijk Volledig Coaching en leert jongeren en volwassen hoe ze hun eigen plek kunnen innemen en omgaan met hun emoties. Zij biedt hen hulp bij deze ontdekkingstocht.
“Hoofd opruimen” is een van de technieken die zij inzet tijdens een coaching. “Want wanneer je met een opgeruimd hoofd door het leven gaat, ervaar je meer rust en is er meer ruimte voor de mooie dingen in het leven,” aldus Anuschka Houwen-Pateman.

De interactieve lezing begint vanavond om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur wordt u hartelijk ontvangen. De kosten bedragen € 10,00 inclusief koffie/thee en iets lekkers. U kunt zich aanmelden bij de Pop Up shop of te bellen met Henrike Leferink 06-2004 25 58.