- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Zwemvierdaagse 2016

Maarkelsnieuws-zwem4daagse-zwembad-vijfheuvels-Markelo-20150609mmhn (5)Zwembad De Vijf Heuvels houdt ook in 2016 weer een zwemvierdaagse, weer in samenwerking met ZPC De Hof. Dit jaar is de zwemvierdaagse van 7 tot en met 10 juni en er kan dagelijks worden gezwommen van 18.00 tot 19.30 uur. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd op het terrein van het zwembad. Iedereen die minimaal zwemdiploma A heeft, mag meedoen. Opgeven kan vanaf nu bij de receptie van het zwembad (Potdijk 5) door het invullen van een inschrijfformulier.

Kosten bedragen € 7,50 in de voorverkoop, vanaf 7 juni is dit € 8,50. Nieuw dit jaar is deelname met een team. Met dit team wordt gestreden in de Mud Water Masters op dinsdag, woensdag en donderdag voor de hoofdprijs. Naast de hoofdprijs is er ook een originaliteitsprijs te winnen. Een team bestaat uit 4 personen. Deze namen moeten bij aanmelding worden doorgegeven evenals de teamnaam. Naast de Mud Water Masters zwemt het team ook de gebruikelijke baantjes in het zwembad voor de medaille.

20120629_zwemvierdaagse

De Mud Water Masters worden in samenwerking met de Buursportcoach en de scouting georganiseerd. Dit wordt dus een modderige strijd met iedere avond een nieuwe uitdaging. De afstanden voor de 4-daagse zijn 1.000, 2.000 of 4.000 meter in 4 dagen. De jongste kinderen en senioren zwemmen 250 meter per keer (10 baantjes). Overige deelnemers mogen kiezen uit 20 of 40 banen per avond. De zwemvierdaagse is voor jong en oud. Door de goede reacties van vorig jaar heeft het zwembad dit jaar wederom een speciale baan voor volwassenen. In deze baan zwemmen dus geen kinderen. Op vrijdag is het extra feest met onder andere DJ Thijs en dan kunnen de medailles in ontvangst worden genomen. Hierop staat ook het aantal keren dat is deelgenomen. Mocht iemand op vrijdagavond niet kunnen, mag er ook op 1 avond 2 keer de afstand worden gezwommen. Teams voor de Mud Water Masters, moeten er in ieder geval op dinsdag, woensdag en donderdag zijn. ZPC De Hof organiseert gedurende de week polo- en zwemwedstrijden waar vrijblijvend aan meegedaan kan worden. Meer informatie over de zwemvierdaagse is te vinden op de website van het zwembad.