- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Provinciale kampioenen bij GV Markelo -update-

Ilse Mok, Marlon Renes, Nathalie Bieshaar, Danielle van Coeverden

De uitmuntende prestaties van Ilse Mok en Nathalie Bieshaar tijdens de Overijsselse Kampioenschappen individueel springen in Rijssen waren beide goed voor een eerste plek waardoor zij allebei zijn uitgeroepen tot provinciaal kampioen. Ilse Mok die uitkomt in D-niveau verdiende haar gouden medaille bij het tumbling springen. Nathalie Bieshaar was bij minitramp-springen in het B-niveau de beste in haar categorie en mocht daarom het hoogste schavot betreden. Maar ook Marlon Renes, Lotte Warmelink en Danielle van Coeverden wisten prachtige medailles in de wacht te slepen waardoor de senioren turnsters van Gymvereniging Markelo met maar liefst tien medailles huiswaarts keerden.

Ilse Mok, 1e, Marlon Renes 2e TumblingTijdens het ochtendprogramma was het Nathalie Bieshaar die buitengewoon presteerde en drie keer het podium mocht betreden. Naast de gouden medaille bij de minitramp, veroverde ze een zilveren plak op tumbling en een bronzen medaille bij plank-pegasus. Ook Danielle van Coeverden was succesvol in de D-categorie die het zilver opeiste bij airtumbling. Helaas kwam ze net te kort bij plank-pegasus waar ze genoegen moest nemen met een 4e plek. Waar Ilse Mok de gouden medaille en titel provinciaal kampioen op het toestel tumbling mocht ontvangen, deed Marlon Renes, uitkomend in dezelfde klasse het net iets minder dan haar teamgenoot en mocht het zilver laten omhangen. Marlon betrad ook het podium bij plank-pegasus waar ze 3e werd. otte Warmelink 3e plaatsLotte Warmelink had dit jaar meer succes dan vorig jaar, waar ze de podiumplaatsen net miste. Afgelopen zaterdag revancheerde ze zich door 3 maal het brons te pakken op respectievelijk minitramp, minitramp-pegasus en airtumbling.

Gymnastiekvereniging Markelo kijkt met een bijzonder goed gevoel terug op deze Overijsselse individuele springwedstrijden voor senioren. Volgende week is het de beurt aan de junioren in Dedemsvaart.

2016-05-21 Sasha met haar teamUpdate: De Markelose Sasha Kuiper die in haar vrije tijd les geeft bij GV Markelo en zelf traint bij de dames senioren A van KEV Vriezenveen stond ook op de deelnemerslijst van de Overijsselse kampioenschappen individueel springen in Rijssen. Zij maakt deel uit van de springgroep van KEV Vriezenveen die op het hoogste niveau van Nederland traint. Op de onderdelen minitrampoline en minitrampoline pegazus wist Sasha in Rijssen de eerste plaats te behalen waardoor ook zij een provinciaal succes bij kan schrijven.