- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

onsProat: Markelo promotie 2.0

309X9140-bewerkt (Small)Als je wat belooft moet je het ook nakomen, dus bij wijze van uitzondering geen column van een van de vaste gezichten van onsProat. Vandaag neem ik jullie mee naar de Grotestraat. Wie heeft die kleine spandoeken daar bedacht? Is het de gemiddelde Markeloër überhaupt opgevallen dat de spandoeken van de Oranjevereniging al weer zijn vervangen door spandoeken van de Ondernemersvereniging? Markelo promotie onder het mom van: ‘beter iets dan niets’. Het viel mij gisteren pas op dat er naast foto’s ook tekst op deze vlaggen staat. De promotie van Markelo naar buiten kan wel een impuls gebruiken.

Niet alleen de treurige versiering in de Grotestraat. De informatievoorziening is wel erg versoberd sinds het opgaan van de Markelose VVV in die voor de gehele Hof. Gelukkig hebben we met het Infocentrum Markelo nog een toeristisch informatiepunt in Markelo, digitaal word je echter doorverwezen naar een platform waar de aandacht van bezoekers getrokken wordt naar evenementen uit Delden en Diepenheim. Dat heeft Markelo toch niet verdiend?

Dorpsfeest, motorcross, openluchtspel, triatlon, Markelo in Concert, Maarkelse Lente, Creatieve Dag. Individueel promoten we evenementen in Markelo heel goed, maar samen kan men in Markelo nog wel een slag maken. Laten we snel een start maken met Markelo promotie 2.0!

Fijne Pinksterdagen!

Rick Morsink