- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Uitgelicht: Fourleft reclame & sign

four left - marcel brunsveld 2016 001

“Het leukste werk van de wereld”, antwoordt Marcel Brunsveld op de vraag wat hij voor werk doet. Marcel is eigenaar van Fourleft reclame & sign, een bedrijf dat gespecialiseerd is in belettering, met name op het gebied van voertuigen. Aan tafel tegenover Marcel in zijn nieuwe kantoor annex werkplaats aan de Stationsweg 9 te Markelo wordt al snel duidelijk dat we hier te maken hebben met een enthousiaste ondernemer die vol passie praat over zijn vak en dit graag wil delen.

Hij is in Lochem geboren en opgegroeid, maar voor de liefde, Marcel is getrouwd met Hermi Kottelenberg, uiteindelijk in Markelo terechtgekomen. In 2007 is de nu 42-jarige Marcel Brunsveld voor zichzelf begonnen met Fourleft reclame & sign. Brunsveld heeft een werktuigbouwkundige opleiding gedaan en ging na zijn studie aan het werk als tekenaar bij Tab technisch adviesbureau in Deventer. Hier tekende hij veelal machines en transportbanen en heeft hij zo’n zes jaar gewerkt. Daarna maakte hij de overstap naar het bedrijf LOC7000 in Lochem, een bedrijf dat grootschalige festivals en (muziek)evenementen organiseert, zoals o.a. Lowlands, North Sea Jazz Festival en de Libelle Zomerweek. Het bedrijf is goed voor zo’n 150 evenementen per jaar. Binnen dit bedrijf was Marcel in eerste instantie verantwoordelijk voor de inrichtingstekeningen van het evenemententerrein.

four left - marcel brunsveld 2016 002

Later was Marcel meer en meer bezig met de aankleding, belettering en de bewegwijzering van een evenement. “Een hectische baan, maar een geweldige tijd”, aldus Marcel. Na zeven jaar wilde hij niet meer zoveel van huis zijn en ging op zoek naar een andere baan, het liefst waar hij zijn creativiteit in kwijt kon. Die baan vond hij bij Total Sign in Enschede, een reclame- en beletteringsbedrijf. Bij dit bedrijf heeft Marcel het vak echt eigen kunnen maken en dan vooral het moeilijkere werk, zoals carwrapping, het volledig ‘inpakken’ van een voertuig met folie.

In 2007 heeft Marcel de stap gewaagd en is hij gestart met zijn bedrijf Fourleft reclame & sign. In eerste instantie vanuit huis en met vooral freelance opdrachten, maar inmiddels bestaat zijn klantenkring voornamelijk uit eigen klanten. Om de service en professionaliteit van Fourleft naar een hoger plan te tillen is er 2 jaar gelden een start gemaakt met de bouw van een werkplaats achter de woning. Nu de bouwwerkzaamheden afgerond zijn, is het moment gekomen om meer naar buiten te treden met zijn bedrijf.

four left - marcel brunsveld 2016 003Fourleft is gespecialiseerd in carwrapping. Hierbij wordt een zeer rekbare folie als een soort tweede huid heel strak over de contouren van het voertuig aangebracht. Dit kan een auto zijn, maar dit kan ook een bestelbus, een vrachtwagen, een aanhangwagen of een motor zijn. Carwrapping kan in een effen kleur, maar ook fullcolour prints of bedrijfslogo’s zijn mogelijk. Een auto in een effen kleur laten ‘inpakken’ is goedkoper dan laten overspuiten. De folie is goed te verwijderen als de auto bijvoorbeeld na een aantal jaren ingeruild wordt. De originele laklaag van de auto is dan nog zo goed als nieuw.

“Carwrapping is zeer specialistisch werk, maar erg leuk om te doen, iedere keer weer opnieuw een uitdaging”, aldus Brunsveld. En nu zijn nieuwe werkplaats klaar is, beschikt hij over een ruimte om dit onder ideale omstandigheden te doen, waardoor hij een hoge kwaliteit en afwerking kan garanderen.

Fourleft - Marcel Brunsveld - 004Een andere specialiteit is het windowtinting. Hierbij worden ramen aan de binnenzijde voorzien van een inkijkwerende folie (film). Deze speciale film is in diverse tinten leverbaar. De eigenschap van dit soort folie is dat het zicht naar buiten helder blijft, terwijl de inkijk van buitenaf wordt belemmerd; het effect is vergelijkbaar met het glas van een zonnebril. Windowtinting is toepasbaar op auto’s, maar ook op ruiten van gebouwen. Het werkt zonwerend en warmtereducerend. Het is de ideale bescherming voor kinderen in de auto op weg naar bijvoorbeeld een vakantiebestemming.

Fourleft - Marcel Brunsveld - 001Uiteraard verzorgt Fourleft tevens de meer standaard voertuigbelettering, maar ook elke andere vorm van belettering, zoals stickers, spandoeken, groot formaat prints of gevelreclame is mogelijk. Voor het ontwerpen van een nieuw logo of complete huisstijl kunnen klanten ook bij Fourleft terecht.

Wat Fourleft reclame & sign onderscheidt is dat de wens van de klant centraal blijft staan. Door een heldere communicatie en goede samenwerking wordt hier aan voldaan. Door het creëren van een specifieke uitstraling die dicht bij de klant blijft, wordt het bedrijf duidelijk zichtbaar en herkenbaar. Zichtbaar worden en blijven, daar gaat het om, dat is waar Fourleft voor staat.

https://www.youtube.com/watch?v=k_BV1RA5Wpc