- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Rabobank sluit kantoor Markelo

rabobank_markelo2

Met ingang van 1 juli 2016 sluit de Rabobank Noord en West Twente de deuren van haar kantoor in Markelo. De geldautomaat en sealbagautomaat zullen wel blijven op de huidige locatie. De bank merkt een sterke daling in het bezoek aan het kantoor door het gebruik van smartphone, tablet of computer. “De klant vraagt om een andere dienstverlening. Er komen diensten voor terug die beter aansluiten op de wensen van de huidige klanten”, aldus Wim van der Pluym namens de Rabobank. Een van de veranderingen is dat er adviseurs op afspraak aan huis komen voor klanten die niet in staat zijn bankzaken online te regelen of naar een kantoor te komen.

Van der Pluym is lid van het kernteam Holten/Markelo binnen de Rabobank samen met Leo van Raalte, Erik Bessembinder, Emma Kotterik, Saskia Huis in ’t Veld en Ingrid Steenbergen. De leden van dit kernteam geven de Rabobank in Holten/Markelo een lokaal gezicht en zijn in die kernen het aanspreekpunt voor klantvragen en actief in lokale netwerken. Ze kunnen u adviseren over bijvoorbeeld hypotheken, pensioenen of ondernemersplannen.

Over een aantal weken worden er in Het Beaufort in Markelo informatiebijeenkomsten gehouden om klanten wegwijs te maken in de mogelijkheden van virtueel bankieren. Voor particulieren 23 en 24 mei, voor verveningen en stichtingen 30 mei en voor ondernemers 1 juni. Deze bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur een aanmelden kan via de website van de Rabobank Noord en West Twente.