- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Team PLUS Blankhorst is er klaar voor

Plus-Blankhorst-Markelo-2016_MarjanNoteboom20160204

Het team van Plus Blankhorst is de afgelopen tijd uitvoerig op de hoogte gebracht en is er klaar voor. “Donderdag 18 februari om 12 uur zullen de deuren van de huidige winkel sluiten om twaalf dagen later op woensdag 2 maart feestelijk heropend te worden,” aldus Henry Blankhorst. In twaalf dagen tijd zal de gehele winkel verbouwd en vervolgens ingericht worden volgens de nieuwe winkelformule ‘Plus Briljant’. Met deze formule wil Plus het doen van de dagelijkse boodschappen voor haar klanten makkelijker maken door een overzichtelijke winkelindeling en een logische en zichtbare presentatie van het assortiment. Ook wordt het assortiment uitgebreid, met vooral vers- en ambachtelijke producten. Op het gebied van service gaat Plus duidelijk een stap verder. Producten worden voor het oog van de klant vers bereid; zo zal de bakker het brood vers afbakken en de vleeswaren en het vlees worden ambachtelijk van het stuk gesneden. “Ik kan niet anders dan enorm trots zijn op onze nieuwe winkel. We krijgen een ruimer assortiment, de winkel zal veel meer warmte uitstralen en alle afdelingen krijgen een nieuwe look. Daarnaast komt nog meer dan voorheen de focus op service te liggen. Zo krijgt bijvoorbeeld onze wijnafdeling een touchscreen om snel en eenvoudig de juiste wijn voor elk moment te selecteren. Komt de klant er toch niet uit? Onze wijnadviseurs staan graag klaar om te adviseren. We kijken ernaar uit om in deze nieuwe winkel weer elke dag klaar te staan voor onze klant,” aldus Henry Blankhorst.

Verantwoord is één van de merkwaarden van PLUS. Niet voor niets is PLUS uitgeroepen tot ‘Meest verantwoorde supermarkt’. Dit komt onder meer tot uiting in koelingen die zijn afgedekt, het gebruik van duurzame LED verlichting, vloerverwarming d.m.v. warmteterugwinning, recyclebare draagtassen én een uitgebreid assortiment biologische- en Fairtrade producten. Maar ook voor prijs is de klant bij de vernieuwde winkel aan het juiste adres. Naast nog scherpere aanbiedingen heeft de klant keuze uit honderden zeer scherp geprijsde budgetartikelen onder het OK€ merk.

Naast een nieuwe uitstraling krijgt de winkel ook een aantal nieuwe elementen om extra service of inspiratie te bieden. Zo kunnen klanten hun boodschappen online bestellen en in de winkel bij het PLUS Ophaal Punt afhalen. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om de boodschappen thuis te laten bezorgen. Om boodschappen doen nog makkelijker te maken hebben de klanten de mogelijkheid om hun boodschappen zelf te scannen. “Nog voordat ze bij de kassa zijn, is zo alles ingepakt. Een registratie of klantenpas is hiervoor niet nodig. Verder zullen we in het weekend vanaf de donderdag dagelijks een uitgebreide keuze aan verse sushi gaan verkopen,” aldus de PLUS ondernemer.

Heel Markelo zal weten dat de winkel vernieuwd is. Vanaf de opening zal er vier weken lang een openingskrant op de deurmat vallen. In de openingskrant zullen veel feestaanbiedingen staan, wordt het team uitgebreid voorgesteld en zijn de nieuwe afdelingen te zien. In de eerste openingskrant zal daarnaast een plattegrond van de nieuwe winkel te vinden zijn. De feestelijke heropening is op woensdag 2 maart om 9:00 uur. Maarkelsnieuws zal de interne verbouwing op de voet volgen en u zeker op de hoogte houden.