- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Inschrijving biljartkampioenschap

biljartkoning-biljartkoning

Wie worden de opvolgers van Biljartkoningin Sharon Smit en Biljartkoning Henri Beumer die vorig jaar de finalepartijen bij Dieka van de Kruusweg op hun naam wisten te schrijven. Het duurt nog even voordat we dat zullen weten maar ondertussen is het wel mogelijk om je zelf op te geven en alvast een gooi naar de titel te doen. Inschrijven bij de plaatselijke horeca is mogelijk tot 28 februari 2016. De voorrondes worden gespeeld van april tot en met juli. De finalepartij zal dit jaar worden gespeeld op het biljartlaken van het Wapen van Markelo.

Naast de competitie die zijn ontknoping krijgt tijdens het Dorpsfeest gaat in week 13 de Markelose Biljartcompetitie (MBC) voor teams van start. Bij voldoende deelname zal ook hierbij weer een damespoule ingedeeld worden. Teams dienen te bestaan uit maximaal 6 spelers, waarvan er drie per avond spelen. De speelavonden zijn op donderdag of vrijdag vanaf 20.30 uur en de kosten inclusief feestavond bedragen € 15,00 per speler. Inschrijven voor de MBC kan tot 28 februari 2016 via het Wapen van Markelo, De Haverkamp, Dieka van de Kruusweg, Toornsmit, Vennebekken of De Kroon. Meer informatie en inschrijfformulieren zijn per mail op te vragen.

Het is mogelijk om aan beide toernooien deel te nemen. De Biljartcommissie van Dorpsfeest Markelo en het bestuur van de MBC Markelo zullen er voor zorgen dat je maar een keer per week hoeft te spelen. Bij het koetsbiljarten speel je individueel en bij de MBC speel je in teamverband.