- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Plaatsingswedstrijden GV Markelo

gvm_acro02

Vandaag stonden er plaatsingswedstijden in Vroomshoop en Hasselt op de kalender van GV Markelo. In Vroomshoop konden 11 meiden van GV Markelo zich plaatsen voor de finale van de 5e divisie Overijssel op 16 april in Losser en in Hasselt was de 2e plaatsingswedstrijd voor de acro voor het Overijssels Kampioenschap op 20 februari in Rijssen. In totaal wisten drie teams van GV Markelo in Hasselt het erepodium te bereiken.

gvm_acro01

In de categorie damesparen E-instap veroverden Desi en Milou de eerste plek. Eva, Fabiën en Senne behaalden de tweede plek in dezelfde categorie bij de damesgroepen. En Anna, Daniek en Evelyn wisten voor de tweede keer op rij beslag te leggen op de eerste plaats.

gvm_acro03

Bij de damesparen E-senior was de 8e plek voor Elke en Fleur. En in de categorie E-junior was de 5e plek weggelegd voor Caitlyn en Felicity en de 7e plek voor Demi en Kaelin. Ten slotte behaalden Isabelle, Mandy en Zoë de 5e plek bij de damesgroepen E-junior.

gvm_acro04

Komende week zal via de website van het KNGU bekend worden gemaakt welke teams doorstromen naar het Overijssels Kampioenschap. Ook zullen daar de punten vermeld staan.

5e divisie Oost & D2
In de categorie jeugd 1 wist Julia een verdienstelijke 4e plek op te eisen, waarmee ze doorgaat naar de finale. Bij pupil 2 werd Lieke 8e en Lisa 12e, ook zij mogen door. In diezelfde categorie behaalde Angie de 22e plek en Myrthe werd 32e. Bij jeugd 2 werd Karlien 11e en Kristel 12e. Marlon behaalde bij de E-senioren de 11e plek, helaas mochten er maar 10 door en viel zij daar dus net buiten. Bij de F-junioren was het de beurt aan Ilse en Maaike, zij behaalden respectievelijk een 16e en 17e plaats. Rixt Gerritsma eindigde op een 25e plaats (van de 40 deelnemers), maar bij het onderdeel sprong behaalde ze een mooie 11e plek.

gvmarkelo_turnen