- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Sneeuwkoningin laat kerstwensen in vervulling gaan…

[tribulant_slideshow gallery_id=”139″]

Tijdens Magisch Markelo mochten kinderen hun kerstwens in de wenskerstboom hangen. De Sneeuwkoningin heeft uit de vele inzendingen maar liefst 21 wensen gekozen die zij in vervulling wilde laten gaan. Hierbij werd zij geholpen door drie speciale ijsprinsessen namelijk de zusjes Lizzie, Joëlle en Shania Mol. Hiermee werd meteen de eerste wens van Lizzie vervuld want zij wilde graag een dag een echte prinses zijn en werd samen met haar zussen geschminkt en mochten prachtige jurken dragen. Daarnaast had Shania een wens voor groep 6a van de Zwaluw. Een prachtig voorleesboek mocht zij in ontvangst nemen voor de school. Joelle Mol verraste haar oude oma met een bos bloemen omdat zij wel heel erg lief is. Maar dit waren natuurlijk niet alle wensen want het Wapen van Markelo was inmiddels gevuld met erg veel mensen. Onder valse voorwendselen waren vanmorgen namelijk een groot aantal mensen naar het Wapen van Markelo gelokt.

Zo ook Jan Sligman, die dacht met zijn familie vanmorgen naar de Mediamarkt te gaan en vond het al erg bijzonder dat er werd begonnen met een kopje koffie bij Het Wapen van Markelo. Op het moment dat Marianne de Wilde en de Sneeuwkoningin hem naar voren riep samen met zijn buurmeisje Lonne Dondertman,  begreep hij dat het ritje naar Hengelo verzonnen was. De wens van Lonne om Jan en Anja iets moois te geven werd vervuld. Zij mogen binnenkort lekker uit eten met elkaar. Ook de Opa en Oma van Kim en Sanne Kempers werden verrast met een waardebon voor een etentje. Kim en Sanne hadden de wens ingestuurd omdat zij vonden dat opa en oma wel iets leuks verdienden na een vervelende periode.

Ancella Schreurs gaat samen met haar vriendinnetje Esmee Hargeerds naar een cupcakeworkshop. Esmee wilde Ancella verrassen omdat ze veel met elkaar spelen en samen vaak kijken naar bak- en kookprogramma’s. Boaz Stoelhorst wilde graag zijn Oma Betsy verrassen. Oma kookt elke dinsdag voor zijn familie en het leek Boaz leuk om een keer met Oma uiteten te gaan. De wens van Julian Boomkamp om samen met Sam Compagner iets leuks te gaan doen werd ook uitgekozen door de Sneeuwkoningin. Zij gaan binnenkort met elkaar naar de film en na afloop een patatje eten.

Lika Schreurs had een wens ingeleverd voor haar oma Alie en oma Toos. Altijd staan de oma’s klaar wanneer er moet worden opgepast of andere hulp nodig is en dat werd beloond met twee enorme dozen chocolaatjes. Renske Flierman vond het erg vervelend dat haar oma een tijdje geleden is gevallen en nu nog steeds pijn ondervindt hiervan. Hopelijk wordt dit iets verzacht door de prachtige bos bloemen die zij in ontvangst mocht nemen. Oma Alie van Lara Nieland mag binnenkort samen met haar kleindochter genieten van een high tea. Oma past veel op en Lara wilde graag iets voor oma terug doen.

Kirsten Dondertman bakt regelmatig cupcakes samen met haar zusje Eline. Zij zou graag leren hoe ze deze kunnen versieren. Ook zij mogen binnenkort een cupcakeworkshop volgen. Pieter en Isabel hebben vorig jaar hun broer moeten verliezen. De wens van Femke Kommelt was dan ook om hun een fijne dag aan te bieden. Ook zij gaan binnenkort met elkaar genieten van een leuke film en afsluiten met een lekker patatje.

Kirsten Schreurs hoopt dat haar oma heel gelukkig gaat worden met haar nieuwe maatje en wilde hun graag iets leuks aanbieden. Oma en Egbert gaan binnenkort samen genieten van een verrassingsdiner. Marc Wassink waardeert het enorm dat zijn moeder zo goed voor hem zorgt en wilde zijn moeder Annemieke dan ook graag even in het zonnetje zetten. Annemieke werd verrast met een mooie bos bloemen van de Sneeuwkoningin. Allison Hargeerds had een wens in de boom gehangen voor haar Opoe Mina. Opoe is al bijna 87 en altijd erg lief voor de kinderen vindt Allison. Ook zij mogen binnenkort samen genieten van een high tea.

Jayden Slaghuis is helemaal mal van alles wat met de brandweer te maken heeft. Zus Kealin wenste voor hem dan ook dat hij een ritje mocht meemaken in een echte brandweerauto. Een echte brandweerman kwam Jayden vertellen dat hij binnenkort tijdens een grote oefening van de brandweer van harte welkom is om te komen kijken. Sterre ten Dam wenste voor haar moeder Eveliene een etentje om haar te bedanken dat ze altijd voor haar klaar staat en alles voor haar over heeft. De Sneeuwkoningin overhandigde een waardebon voor een verrassingslunch voor moeder en dochter. Sanne Elferink gaat binnenkort veranderen van school en wilde haar beste vriendinnetje Marike graag verrassen met een aandenken aan alle leuke jaren op school. Zij kregen een waardebon voor een fotoshoot.

Lotte en Rens Wessels hadden een wens in de boom gehangen voor Oma Annelies. Al 25 jaar lang heeft zij voor haar zus Jennie gezorgd die nu binnenkort naar een verzorgingshuis zal verhuizen. Lotte en Rens zijn enorm trots op oma dat zij dit allemaal doet en vonden dat oma wel een verwendagje heeft verdiend. De Sneeuwkoningin was het daar helemaal mee eens en overhandigde oma een waardebon voor een heerlijke verwendag bestaande uit een uitgebreid bezoek aan de kapper waarbij ook de make up wordt verzorgd en er ruimte is voor een kleine lunch.