- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Wel-‘Zijn’-beurs bij Herberg De Pot

Beurs fotoBBB-Markelo organiseert op zaterdag 6 februari bij Herberg de Pot een Wel-‘Zijn”-beurs. De beurs zal bestaan uit ruim dertig ondernemers die actief zijn op het gebied van alternatieve / para-medische geneeswijzen. Speciaal voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun gezondheid, werk, relatie, of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men rondlopen en ervaren op welke manieren er in en rond Markelo therapievormen aangeboden worden. Ook zullen er onder andere standhouders zijn waar je zelf kunt ervaren wat de therapie of wat het product voor jou kan betekenen.

11259800_973752195997276_3912900846242671382_nDe deelname van standhouders aan deze beurs is erg breed. Zo zult u hier masseurs, coaches, voedingsdeskundigen, kindertolken, numerologie, kinesiologie, detoxenvan je lichaam, bio-voeding, trancehealing, aromatherapie, reflextherapie en mediumschap tegenkomen maar ook zal er een aanbod zijn in bio-voeding, beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, boeken of diverse gezondheidsproducten en aromaoliƫn.

fruit-300x300BBB-Markelo is ontstaan door een ontmoeting van een aantal mensen, die graag verder kijken en denken dan datgene wat ze zien en dit graag met mensen delen. BBB staat voor Bezieling, Bezinning en Beleving. Al een flink aantal lezingen hebben zij inmiddels georganiseerd waarbij telkens bleek dat men meer diepgang wil in het leven of misschien beter gezegd “terug naar de roots, terug naar de natuur(lijke mens).”