- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Heren 1 ZPC de Hof verliest

waterpolo 2015 - heren 1 - mmhn (3)

Afgelopen zondag speelden de heren van De Hof thuis tegen Losser 1. Het team uit Losser is de nummer twee van de competitie. Om aansluiting met de top te houden moest er worden gewonnen. Aan de warming-up lag het in ieder geval niet. Pupil van de week Emiel Burema verraste het publiek en de spelers voorafgaand aan de wedstrijd met zijn gitaarspel. Hij speelde live diverse nummers waar een ieder van onder de indruk was. In de eerste periode kwamen de heren van De Hof niet in hun spel, aanvallen liepen niet en schoten op doel belandden niet in het doel.

waterpolo 2015 - heren 1 - mmhn (6)De tweede periode begonnen ze met 0-2. In deze periode scoorde eerst Losser 2 keer, waarna Gerjan Vruwink wist te scoren uit een man-meer situatie. Losser liep weer uit, maar de verdediging van de Hof zorgde er wel voor dat ze niet verder uitliepen nadat invaller Hilko Pruntel tot twee maal zorgde voor een man-minder situatie. Aan het eind van deze periode scoorde Gerjan Vruwink nogmaals.

waterpolo 2015 - heren 1 - mmhn (2)Patrick Slomp maakte er in de derde periode 3-5 van, waardoor het verschil te overbruggen zou zijn. Maar helaas de vele kansen werden niet benut. Het verloop van de wedstrijd werd grimmiger waardoor er veel onnodige fouten werden gemaakt. Het lukte De Hof ook in de laatste periode niet meer om terug te komen. Na de periode standen 0-2, 1-3, 1-1, 0-2 werd de eindstand 3-8. Na dit teleurstellende verlies staan de heren op een vierde plek. De heren hebben nu winterstop. De volgende wedstrijd staat gepland op 9 januari waarbij ze spelen ze tegen Triton Putten om 19:45 uur in Putten.