SC Markelo verliest van Avanti

Sportclub Markelo heeft vanmiddag een volkomen verdiende nederlaag geleden tegen Avanti Wilskracht. De ploeg van trainer Anne de Jong gaf niet thuis in Glanerbrug. Teveel spelers speelden onder de maat, de ploeg maakte teveel fouten en er was geen beleving, ondanks een uitstekende begin van de wedstrijd. Twee kansen in die fase hadden de Markeloërs op voorsprong moeten brengen, maar Schreurs en Pinkert hadden het vizier nog niet op scherp en daarna was het over wat kansen voor SC Markelo betrof. Het begon met het het uitvallen van Bas Schreurs, die vanwege een pijnlijke lies, in de 15e minuut,  vroegtijdig naar de kant moest. De thuisploeg nam het duel in handen en binnen het half uur keken de Markeloers tegen een 3-0 achterstand aan.

20151129_markelo1

In de tweede helft was SC Markelo wel de betere ploeg maar grote kansen bleven uit. Toch scoorde SC Markelo in de 60e minuut de 3-1 door een lucky doelpunt van Wouter Schut. Maar het doelpunt had niet het gewenste effect. De Markeloërs waren niet bij machte om grote druk naar voren uit te oefenen en in de 80e minuut counterde de thuisploeg naar een 4-1 eindstand. Door de nederlaag zakt SC Markelo één plaatsje op de ranglijst. De ploeg staat nu vierde.