- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Heren 1 ZPC De Hof wint van WWV 1

pupil vd week NiekBij de waterpolowedstrijd afgelopen zaterdag tussen Heren 1 van ZPC De Hof  en WWV 1 was Niek Lammertink uitgeroepen als pupil van de week. Het team van coach Arno Knopers wist in het thuisbad De Vijf Heuvels met 8-4 te winnen en lieten de vele bezoekers zien dat zij ook dit jaar weer meedoen met de besten in deze competitie. Na een teleurstellende nederlaag vorige week in Barneveld wisten de heren deze wedstrijd weer goed te beginnen. In eerste instantie kregen de heren door een persoonlijke fout van Bart Kerkdijk een man minder situatie, maar ze wisten te voorkomen dat de bal achter keeper Guido de Vries belandde. Vervolgens scoorden Patrick Slomp en Bob Huisken. De heren van WWV wisten terug te komen tot 2-2.

SONY DSCIn de tweede periode ging het spel gelijk op. En wisten beide teams te scoren. Voor de Hof scoorde Patrick Slomp voor de tweede keer.

In de derde periode wist Bart Kerkdijk de Hof op minimale voorsprong te zetten. In de laatste periode speelden de heren voortreffelijk, doorgaan, inzet en goed samenspel. Dit alles resulteerde door doelpunten van Peter Waanders (2x), Bob Huisken en Bart Kerkdijk in een voorsprong van 8-4. De verdediging voorkwam dat WWV nog een goede kans kreeg.

Aanstaande zaterdag spelen de heren van De Hof die op nummer 4 van de ranglijst staan om 17.30 uur in Brummen tegen de nummer 8 namelijk De Spreng 1.