- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Uitbreiding Vos Autotechniek

Gevel Vos

Vos Autotechniek heeft het bedrijf uitgebreid door intrek te nemen in een multifunctioneel pand gelegen aan de overzijde van de huidige werkplaats aan de Spechthorstdwarsweg in Goor. De occasions, verhuur-bussen en het bandenhotel hebben in het nieuwe onderkomen een vaste plek gekregen. Hiermee heeft Vos Autotechniek een onderkomen waar zij de bedrijfsactiviteiten verder kunnen verbeteren en uitbreiden.

Het nieuwe onderkomen biedt meer ruimte om de occasions overdekt goed te kunnen presenteren en scheelt enorm veel poetswerk nu zij niet worden blootgesteld aan weer en wind. Onder alle weersomstandigheden kunnen de bezoekers de auto’s in alle rust binnen bekijken.

Plek bussen VosOok de 9-persoons verhuurbussen hebben een vaste plek gekregen in het pand. De bussen kunnen hier makkelijk en schoon worden uitgegeven voor een nieuwe verhuurperiode.

WB opslag VosDaarnaast is ook het bandenhotel met opslag van zomer en winterbanden vanaf heden gevestigd in het multifunctionele pand. Hier worden voor de klanten, in de zomer de winterbanden en in de winter de zomerbanden vakkundig opgeslagen tegen een zeer scherp tarief per jaar.

U bent van harte welkom wanneer u meer informatie wenst over één van onze dienstverleningen of wanneer u vrijblijvend een kijkje wilt nemen in het pand van Vos Autotechniek. De koffie staat voor u klaar! De website van Vos Autotechniek biedt ook een enorm scala aan informatie omtrent het bedrijf.