- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Candle-Light avonden bij de Bloemerie

de Bloemerie-20151104-mmhn (3)

Aankomend weekend zijn er twee Candle-lightavonden bij De Bloemerie, namelijk vrijdag 13 november van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag van 18.00 tot 21.00 uur. Zaterdagavond zal het Markelose koor Enjoy zorgen voor een vrolijke noot. In de winkel zult u een inspirerende Kerst-show ontdekken. U komt vast ogen tekort.  De winkel is geheel omgetoverd in kerstsfeer, met dit jaar veel verrassende items. Van strak wit tot de oude vintage-look. Alles gepresenteerd in diverse sfeerhoeken met mooie kleuren voor ieder interieur. De Bloemerie staat bekend om zijn originaliteit en de hoge kwaliteit. Een goede gelegenheid om een kijkje te komen nemen en de warmte en gezelligheid van de komende kerstdagen alvast te ervaren tijdens deze Candle-lightavonden bij De Bloemerie. 

de Bloemerie-20151104-mmhn (1)Tijdens de Candle-Light avonden kan men zich tevens opgeven voor een nieuw seizoen Workshop Bloemsierkunst 2016. Het gaat om vier workshops in 2016 met als thema’s:  voorjaar, Pasen, herfst en kerst.

Getty en Janet Eggink en hun medewerkers verwelkomen u graag op deze verrassende en veelzijdige kerstshow. Voor iedere klant staat er een leuke attentie klaar en voor een volgend bezoek een leuke korting.

de Bloemerie-20151104-mmhn (2)