- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Het leven gaat niet altijd zoals je wilt

DSC_6473Dat het leven niet altijd gaat zoals je wilt heeft Uitvaartonderneming Vruwink in haar werk de afgelopen 15 jaar af en toe ervaren. Deze zomer stond de wereld voor Henk en Dini Vruwink ook ineens op de kop. Henk kreeg van de een op andere dag te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Dini: “Je hebt het zo vaak meegemaakt met je werk. En dan hoor je er zelf bij. Je wordt heen en weer geslingerd door allerlei emoties. Toch zijn wij niet bij de pakken neer gaan zitten en gingen wij vol vertrouwen het traject in.” Op 11 september kwam er na een korte en heftige periode, een einde aan het leven van Henk, hij stierf op 49-jarige leeftijd. Dini zal doorgaan met het werk van Uitvaartonderneming Vruwink en heeft inmiddels de draad weer opgepakt. Dini: “En het voelt goed.”

Henk en Dini Vruwink deden het werk bij Uitvaartonderneming Vruwink altijd samen met veel passie. Dini: “Het klinkt misschien raar, maar samen hadden wij plezier in het werk. Het is toch altijd een hele eer, dat je een familie op de meest kwetsbare momenten mag steunen en mag helpen regisseren tot een goed en waardig afscheid.” Henk en Dini hebben de voortzetting van het bedrijf met elkaar geregeld, Dini zal het bedrijf waar ze samen met Henk 15 jaar hard voor heeft gewerkt voortzetten. Dit zal ze samendoen met de mensen die hun altijd al hebben geholpen.

In 2012 is Uitvaartonderneming Vruwink na een jarenlange samenwerking met Tijhuis in Goor zelfstandig verder gegaan en twee jaar geleden heeft men door de overname van de rouwauto van Nijmeijer eigen rouwvervoer voor Markelo weten te behouden.

DSC_6458