Geslaagd 2de Open Markelo Jeugd Tennistoernooi 2015

IMG_3773

Op de banen van MTV’65 werd er afgelopen week voor het eerst een 2de Open Markelo Jeugdtennistoernooi gehouden. Maar liefst 48 enthousiaste kinderen deden mee in verschillende categorieën. Het werd een leuk toernooi met veel spannende, maar vooral sportieve wedstrijden. In totaal werden er 87 wedstrijden gespeeld. Elke dag was er voor de kinderen een leuke verrassing zoals een ijsje, een zakje chips of een gratis consumptie. Afgelopen zondag werden de finales gespeeld onder prachtige weersomstandigheden.Veel publiek genoot in het zonnetje met een hapje en een drankje van de leuke wedstrijden.

IMG_3784Na de prijsuitreiking met prachtige bekers voor de winnaars en een medaille voor de 2de plekken, was er ook nog een verloting met een aantal cadeaubonnen en een gloednieuwe tennis-tas als hoofdprijs. Ook de traditionele taart werd weer verloot. Omdat MTV’65 dit jaar 50 jaar bestaat kregen alle overige deelnemers nog een bronzen medaille als bewijs van deelname aan dit gezellige 2de Open Markelo Jeugdtoernooi 2015. De jeugdcommissie van MTV’65 wil alle deelnemers nogmaals bedanken en nodigt iedereen volgend jaar weer uit, want in de eerste week van juli en eind september zullen er weer nieuwe Open Markelo Jeugdtoernooien plaatsvinden.

Uitslagen 2de Open Markelo Jeugdtoernooi 2015

JE10

1ste: Raymond van Dooren  –  2de: Boaz Stoelhorst 6-3 3-6 6-4

JD10/12

1ste: Stefan Leferink/Boaz Stoelhorst – 2de plek: Mark Bloemendal/Thijs Hakkert 6-1 6-2

GD14

1ste: Brecht Hulsman/Suze Bennink – 2de: Max van Uitert/Myrthe van de Noort 6-1 6-0