Puntendeling SC Markelo

Sportclub Markelo heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Enschedese Boys, Edwin Landeweerd scoorde in de 60e minuut de enige Markelose treffer. Het duel op sportpark Wesselerbrink Zuid, was er één met 2 gezichten. In de eerste helft een slap en niet scherp spelend Markelo dat vlak voor de rust op achterstand kwam. Na de thee was het eerst nog niet veel beter vanuit Markelo’s perspectief, maar een periode van 5 minuten vanaf de 60e minuut veranderde alles. Allereerst was daar de prachtige gelijkmaker van Edwin Landeweerd, die een vrije trap in de kruising schoot en een paar minuten later was er een rode kaart voor de thuisploeg, na een natrappende beweging van één van de spelers.

20151004_markelo1

Met elft tegen tien was de ploeg van Anne de jong plotsklaps de baas op het veld en de Markeloers kregen grote kansen om op voorsprong te komen. Edwin Landeweerd raakte de onderkant van de lat, waarbij de bal volgens sommige de doellijn zou zijn gepasseerd. Niet veel later leek de kopbal van Steven Bloemen wel het doel in te gaan, maar uiteindelijk ging de bal rakelings naast de verkeerde kant van de paal. Het bleef na negentig minuten bij 1-1 en dat was op basis van de gehele wedstrijd, wel een terechte uitslag. Volgende week spelen de Markeloers een thuiswedstrijd. De tegenstander heet dan Emos.