- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Diëtiste gericht op gedragsverandering

Vanaf 2014 runt diëtiste Susan van Cruchten haar eigen praktijk Eet- en Leefstijl. Inmiddels heeft zij naast de locaties in Hengelo, Delden en Goor ook een vestiging in Markelo aan de Holterweg 1. In haar praktijk richt Susan zich op een brede doelgroep door het geven van voedings- en dieetadviezen. Eet- en Leefstijl onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en de focus op gedragsverandering.

eet- en leefstijl susan

Als je het besluit hebt genomen om je voeding(sgedrag) aan te pakken, is het belangrijk dat je een advies krijgt dat bij je past. Susan kijkt samen met haar cliënten hoe hun voedingspatroon eruitziet en wat er aangepast kan worden. Uiteraard alles in goed overleg en de cliënt beslist uiteindelijk zelf wat men wel of niet wil veranderen. Eet- en Leefstijl werkt niet met rare diëten maar gewoon, gezond en goed eten. Of dit volgens de Schijf van Vijf gaat of dat een koolhydraatbeperkte voeding beter bij iemand past, bekeken wordt wat voor een langere tijd het meest haalbaar is. Gewoontes moeten vaak doorbroken worden en dat is lastig.

Ook mensen die hun gezondheid willen verbeteren bij bijvoorbeeld maag-darmklachten, allergieën, diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk of COPD kunnen voor advies bij Eet- en Leefstijl terecht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.