- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Wooninspiratie krijg je dit weekend in Markelo

Inspiration-Tour-inspiratieDit weekend kun je je in Markelo laten inspireren door de mogelijkheden die lokale ondernemers kunnen bieden op het gebied van wonen. Bij Voskamp Wonen & Slapen vinden 19 en 20 september de Twentse Wooninspiratiedagen plaats. Alexander en Saskia Voskamp kwamen dit voorjaar met het idee: “We wilden graag iets leuks doen voor onze klanten.” Oorspronkelijk was het de bedoeling om een dag rondom het thema wonen te organiseren. Na overleg met een aantal andere ondernemers uit Markelo is het uitgegroeid tot een 2-daags evenement waar men zowel informatie kan inwinnen als inspiratie kan op doen voor een nieuwe dan wel vernieuwde omgeving om te wonen.

Voor de Twentse Wooninspiratiedagen is de samenwerking gezocht met Keukenhof van Twente, Hof parket, De Keujer, Oonk-Noteboom, Overbeek Hoveniers en Rabobank. Op zaterdag van 12 tot 20 uur en op zondag van 12 tot 17 uur kan men onder het genot van een hapje en een drankje bijvoorbeeld kijken naar een demonstratie van een stoomoven of gratis advies vragen van een stylist. Ook aan kinderen is gedacht.

Naast de hierboven genoemde bedrijven is ook samenwerking gezocht met Grand Café ’t Wapen van Markelo en Grand Café De Kroon. De eerste 250 bezoekers van de Twentse Wooninspiratiedagen kunnen daar voor 25 euro genieten van een speciaal 4-gangen menu. Tijdens de Twentse Wooninspiratiedagen kunt u overigens ook kans maken op een wooncheque ter waarde van 350 euro.