- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Vangrail laat Markelo feesten

Vangrail01

De band voor de zaterdagavond zou roemrucht zijn vanwege de energie en de dynamiek die de band uitstraalt. Nou dat heeft Markelo geweten.  Met een mix van covers en veel eigen nummers speelde de band in op het feestende publiek in de tent. De band Vangrail bezorgde Markelo een geweldig slot van een mooie zaterdag.

Na de huldiging van Schutterskoning Ramon Morsink op het podium in de tent wisten de Palemiger Spatzen de juiste toon al snel te raken. De Limburgse band speelde de sterren van de hemel en oud en jong vermaakten zich opperbest. Hier op volgend de eer aan de Rick & Tijn Show om het middag- en avondprogramma aan elkaar te koppelen. Geen makkelijke opdracht maar met het brede muziek assortiment van de Markelose jongens lukte dat uitstekend waarna de band Vangrail zorgde voor de finalepartij op de tweede dag van Dorpsfeest Markelo.

Zondagmorgen om 10 uur beginnen we met het fruhschoppen en maken ons hierna op voor de grote optocht die vanaf 13.30 uur door Markelo trekt met als hoofdthema “Markelo over Tijd”.

DSC_9897