- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Trap ‘m an Party

Dorpsfeest 2015 vrijdag 03

Vanmiddag rond de klok van half 5 was het dan eindelijk zover, het Dorpsfeest werd officieel geopend door voorzitter Henk Bussink. Na een korte speech hief hij samen met de schutterskoning van 2014, Johan Bargeman, en de kersverse biljartkoning Henri Beumer en biljartkoningin Sharon Smit, het glas waarna het feestgedruis losbarstte.

Dit jaar is er speciaal voor de Trap ‘m an Party een speciale gelegenheidsformatie samengesteld die alleen uit Markelose muzikanten bestaat. Zij treden op onder de naam “DaWeekNie”. Eric Dollekamp (toetsen en zang), Hans Steen (gitaar), Jan Warmelink (basgitaar) en Hans ten Zende (drums) zorgden voor een spectaculair begin van het Dorpsfeest 2015.  Het optreden van deze Markelose band werd door de bomvolle feesttent zeer gewaardeerd!

Veel Markelose ondernemers waren met hun personeel vertegenwoordigd, meestal gekleed in speciale Dorpsfeest-T-shirts, de ene nog mooier en hilarischer dan de ander. De eerste polonaises kwamen al snel op gang in de gezellig aangeklede feesttent. De stemming is gezet: Op naar de Maarkelsen Meutoamd!

Foto’s zijn te bekijken op www.markelo.nl

Dorpsfeest 2015 vrijdag 02

Dorpsfeest 2015 vrijdag 01