- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Start cursus “Muziek op Schoot”

Vanaf vrijdag 4 september start op de Muziekschool Hof van Twente de populaire cursus “Muziek op schoot”. Deze cursus bestaat uit 8 lessen en is speciaal bedoeld voor (groot)ouders en hun (klein)kind. Tijdens de cursus worden liedjes en muzikale spelletjes aangeboden die passen bij de leefwereld van het kind. Het kunnen schootliedjes zijn, maar ook liedjes die aansluiten bij de dagelijkse handelingen, zoals bijvoorbeeld aan aankleden, wassen, tanden poetsen et cetera.

muziek  op schoot
Door samen met uw (klein)kind de liedjes te zingen worden vele van deze activiteiten leuk om te doen. De lessen worden gegeven door Ingrid Hilarius. Zij is al enkele jaren actief op het gebied van muzikale ontwikkeling bij jonge kinderen. De lessen zijn een feest voor kind èn ouder, veel ouders vertellen dat de kinderen na de les de liedjes nog dagelijks herhalen.

De lessen zijn voor twee leeftijdscategorieën, te weten van 1,5 tot 2,5 jaar en van 2,5 tot 4 jaar. De eerst groep start om 9.00 uur, de tweede om 10.30 uur. Na afloop wordt er gezamenlijk wat gedronken. De kosten bedragen € 80,50 voor ouder en kind. Wees er snel bij want er is altijd veel belangstelling voor deze cursus. De lessen worden gegeven in de balletzaal van De Reggehof in Goor.