- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Motoren klaar voor strijd Herikerberg

Maarkelsnieuws-FotografieMarjanNoteboom-persdagMotorcross-20150718mmhn (11)

Komend weekend staat het grootste motorsport evenement van Overijssel van 2015 op de agenda. De Markelose Motorclub Ons Genoegen is klaar voor het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 8 augustus en het Open Nederlands Kampioenschap op zondag 9 augustus. Naast de wedstrijd zelf is er dit jaar door de organisatie extra aandacht besteed aan aanvullende activiteiten op het terrein. Voor het motorsportspektakel is op een aantal plekken een kortingsflyer verkrijgbaar.

Naast de wedstrijden kan men in het rennerskwartier handtekeningen en posters vergaren van rijders en teams en een kijkje nemen bij de mobiele werkplaatsen van de (fabrieks)teams. Wevers Sport zal een speciale plek krijgen op het terrein waar men de Dakar voertuigen kan komen bekijken.

In de pauze van de motorcrosswedstrijden is er een demo van radiografisch bestuurbare rallyauto’s op het binnenterrein van het circuit. Tessa de Wilde zal met de Gogodancers van het Jan Postema Demoteam rijders en publiek opzwepen in samenwerking met DJ Flo en het muziekduo W&W.

gogo

Sponsoren en vip gasten kunnen in de luxe vip tent genieten van een prachtig uitzicht op de baan met geheel verzorgde catering en enkele gastsprekers waaronder Normaal voorman Bennie Jolink.

Kinderen tot 12 jaar hebben het gehele weekend vrij entree, voor kinderen tot 16 jaar is dat alleen op zaterdag. Op zondag is de entree voor 12 tot 16-jarigen 10 euro. Voor volwassenen is de entree zaterdag 5 euro en zondag 20 euro. Voor inwoners en vakantiegasten in Hof van Twente is er een kortingsactie. Door middel van een kortingsflyer kunnen volwassenen 5 euro korting krijgen. De flyer is verkrijgbaar bij Boekhandel Prins, Infocentrum Markelo, VVV Holten, Van Munster Tweewielers Hellendoorn en diverse campings in Hof van Twente, Holten/Rijssen en Laren.