- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Dagtocht Rode Kruis naar Sail Amsterdam

Het Rode Kruis Hof van Twente organiseert op donderdag 20 augustus een reis naar Sail Amsterdam inclusief een twee uur durende rondvaart. Naast de rondvaart is er een koffiestop en voor iedereen een lunchpakket. Sinds 1975 wordt elke 5 jaar Sail Amsterdam gehouden. Door de aanwezigheid van diverse internationale Tall Ships is dit evenement uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Ruim 600 schepen varen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Dit jaar wordt het gehouden van 19 tot en met 23 augustus.

Sail Amsterdam

Het Rode Kruis Hof van Twente biedt u deze unieke kans om Sail Amsterdam te bezoeken op donderdag 20 augustus. Om 8.00 uur vertrekt men vanaf de Kloosterlaan te Goor met de bus. Mocht u graag opgehaald willen worden, dan is dit mogelijk vanaf 7.00 uur. Rond 18.00 uur wordt de bus terug verwacht in Goor.
Er is parkeergelegenheid voor de bus vlakbij de boot en iedereen kan eenvoudig aan boord komen. De boot is namelijk voor allen toegankelijk,ook voor de mensen die slecht ter been zijn en gebruik maken van een rolstoel of rollator.

De kosten bedragen € 37,50 p.p. Opgave is mogelijk tot uiterlijk donderdag 30 juli 2015 bij de Stichting Welzijn Ouderen Hof van Twente aan de Rozenstraat 2a te Goor. Zij zijn elke werkdag van 9.00 – 11.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0547-260053. Daarnaast kunt u mailen naar info@swohofvantwente.nl. Let wel: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, bij meer aanmeldingen zal er geloot worden.