- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Fietsenmaker Van D opent zaterdag de deuren

vand01

Een langgekoesterde wens van Mark van Doornspeek is inmiddels werkelijkheid geworden. Met Van D Tweewielers staat hij te popelen om aan de slag de gaan met de reparatie van tweewielers en (tuin)gereedschappen met een motor in de achterste helft van de zaak aan de Grotestraat 41. Voorin is plek voor de verkoop van gebruikte en nieuwe fietsen. Van Doornspeek was jarenlang werkzaam bij een fietsenzaak in Deventer, maar was toe aan een nieuwe uitdaging in zijn directe woonomgeving. Inmiddels zijn de eerste reparaties al verricht. Zaterdag tussen 14 en 16 uur kan het publiek een kijkje komen nemen tijdens een open huis.

vand03

Aan de start als ondernemer zaten voor Mark van Doornspeek wat meer haken en ogen dan voor menig ander startend ondernemer. Het zichtvermogen van de bewezen fietsspecialist is beperkt, maar dankzij de ondersteuning van direct betrokkenen heeft hij zijn droom voor een eigen fietsenzaak alsnog kunnen verwezenlijken. Aan de wens om in de nabijheid van zijn woonomgeving te werken werd hiermee ook voldaan.

De gehele zaak kent een lichte kleurstelling en is ook voorzien van extra lichtcapaciteit. Achter de verkoopbalie bevindt zich het reparatiegedeelte van de fietsenzaak dat voldoende ruimte biedt voor reparatie van fiets tot zitmaaier. De laatste hand aan de inrichting van het voorste deel van de winkel bedoeld voor de verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen wordt op dit moment nog gelegd. “Maar voor zaterdag is alles klaar en zullen ook de eerste fietsen in de winkel staan,” aldus Van Doornspeek.

vand02